İçim D Vitaminli Süt

İçim D Vitaminli Süt, İçim sütlerinin tadına doyum olmayan lezzetini D vitamini ile birleştirerek günlük D vitamini ihtiyacının karşılanmasına katkı sağlar.

İçim süt çeşitlerinin tamamı Türkiye’nin dört bir tarafından toplanan doğal sütlerin en uygun teknolojiler kullanılarak zararlı mikroorganizmalardan arındırılmasıyla satışa sunulur. Taze ve sağlıklı sütlerini katkı maddeleri kullanmadan paketleyen İçim, D Vitaminli sütü ile bağışıklık sistemini koruyucu D vitaminini sofralarınıza taşır.

İçim D Vitaminli Süt Nedir?

İçim süt çeşitleri içerisinde birçok faydalı protein, vitamin ve mineral bulunmaktadır. Vücut için son derece faydalı olan bu besinler kemik ve kasların yapısına katılarak hayati fonksiyonların gerçekleşmesine katkı sunar. İçim süt, uzun yıllardan beri doğal ve taze sütleri kullanarak yüksek protein ve D vitaminli, lezzetli süt çeşitlerini piyasaya sürer. Günlük enerji ihtiyacının karşılanmasında etkili olan İçim süt çeşitleri ile kaliteli bir öğün hazırlanabilir. Her yaş grubundan tüketicinin severek tükettiği içim süt çeşitlerinin besin değerleri oldukça yüksektir. Bu süt çeşitlerinden biri olan D vitaminli süt içeriğindeki D vitamini ile bağışıklık sistemini koruyucu bir etkiye sahiptir. Hijyenik koşullarda el değmeden üretilen D vitaminli süt çeşitleri UHT teknolojisi ile paketlenir. UHT teknolojisi sütün uzun süre taze kalmasını ve oda sıcaklığında muhafaza edilebilmesini sağlar.

Yüksek D Vitaminli İçim Süt

İçim süt kalitesi ile D vitaminin bağışıklık koruyucu özelliğini bir araya getiren İçim D Vitaminli Süt içeriği ile dikkat çekmektedir. Herhangi bir katkı maddesi içermeyen D vitaminli süt, yarım yağlı olması sebebi ile son derece hafif bir lezzettir. Her 100 ml İçim D Vitaminli Süt içerisinde, 120 miligram kalsiyum, 1,5 µg D vitamini ve 3 gram protein bulunur. Güne başlamadan önce enerji almak için kahvaltılarda, ara öğünlerde ya da rahat bir uyku deneyimi yaşamak için uyumadan önce günün her saatinde İçim D Vitaminli Süt tüketebilirsiniz. İçim süt ailesinin yeni bir üyesi olan D vitaminli sütü, içim süt çeşitlerini kullandığınız her tarifte kullanabilirsiniz. Sütün içerisindeki D vitamini sayesinde kendinizin ve sevdiklerinizin bağışıklık sisteminizi destekleyebilir, sağlıklı ve lezzetli öğünler hazırlayabilirsiniz. D vitaminli sütü tek başına içerek tüketebileceğiniz gibi, müsli çeşitleri ve mısır gevreği gibi ürünler ile birlikte de yiyeceklerinize lezzet katabilirsiniz. Çocuklarınıza meyveli, yulaflı, ballı, kakaolu ve mısır gevrekli tarifler hazırlayarak sütü sevdirebilir, bağışıklık sistemlerinin korunmasına katkı sunabilirsiniz.

İçim D Vitaminli Süt Faydaları

İçim D vitaminli süt, klasikleşmiş İçim süt lezzetini D vitamini ile birleştirerek günlük D vitaminin alınmasına katkı sunar. Her gün belirli bir oranda D vitamini almak başta bağışıklık sistemi olmak üzere tüm vücut için oldukça faydalıdır. Bağışıklık sisteminin güçlü olması vücudu çeşitli hastalıklara karşı korumaktadır. Güçlü bir bağışıklık sistemi vücut fonksiyonlarının da sorunsuz bir biçimde çalışmasına katkı sunar. İçim’in bağışıklık sistemini koruyucu özelliği ile dikkat çeken D vitaminli süt çeşitleri her bardakta(250 ml) günlük D vitamini ihtiyacının %75’ini sağlar. Sütün içerisinde bulunan kalsiyumun emilmesinde ve kemiklerde kullanılmasında da etkili olan D vitamini güne keyifli bir başlangıç yapmak için idealdir. Kemik ve kasların gelişiminde önemli olan D vitamini çocuklarınızın da güvenle tüketebileceği bir vitamin çeşididir. İçim D vitaminli süt çeşitlerinin paketleri açıldıktan sonra tazeliklerinde herhangi bir bozulma yaşanmaması için kısa sürede tüketilmeleri tavsiye edilir. UHT sütler son kullanma tarihleri geçmeden tüketilmelidir. Sütlerin son kullanım tarihleri paket üzerinde belirtilmektedir. İçim süt ailesinin lezzetli sütlerinden biri olan D vitaminli sütü tüketerek günlük D vitamini ihtiyacınızı karşılayabilir, sevdiklerinize gönül rahatlığı ile içirebilirsiniz.

İçim İçim Rahat İçim Fit İçim Şef İçim İçimino İçim Dolcia

Tariflerimiz

İçimden yemek geldi

BİZİ TAKİP EDİN!

YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ

Yorum Yap

Yorum Yap