DANIŞMA HATTI 0 850 933 42 46 EN

Kabaklı Kuzu Pirzola Tarifi

Kabaklı Kuzu Pirzola Tarifi

Kabaklı Kuzu Pirzola Tarifi

Malzemeler ( 4 Kişilik )

10 adet kuzu pirzolası
500 gr kabak, uzunlamasına dilimlenmiş
6 adet kayısı, ortadan ikiye bölünmüş
35 gr İçim Tereyağı
Tuz

Yapılışı

Dilimlediğiniz kabakları tavada veya ızgarada kızartın. Üzerlerini tuzla tatlandırın. Dökme demir bir tavada İçim Tereyağı'nı eritin. Pirzolaların her iki yüzünü de renk alana kadar pişirin. Pirzolaları tavadan alın ve ince dilimlediğiniz kayısıları tavaya atın. Kızarttığınız kayısıları biraz su ekleyerek mutfak robotunda püre haline getirin. Pirzolaları hafif yağladığınız bir fırın kabında kabına koyun. 180 derecede önceden ısıtılmış fırında 8-10 dakika pişirin. Tabağa kayısı püresini yayın üzerine pirzola dilimlerini ve ızgara kabakları yerleştirin.

En özel sofralarınız için,
birbirinden lezzetli ve pratik tarifler...