DANIŞMA HATTI 0 850 933 42 46 EN

Tavuk Sote Tarifi

Tavuk Sote Tarifi

Tavuk Sote Tarifi

Malzemeler ( 4 Kişilik )

250 gr. tavuk göğsü, kuşbaşı
1 adet soğan
3 adet sivri biber
3 adet domates, rendelenmiş
2 çorba kaşığı İçim Tereyağı
1 yemek kaşığı salça
1 fiske Tuz

Yapılışı

İçim Tereyağı'nı tavada eritin. Üzerine kuşbaşı tavuk etlerini koyun ve tavuk etlerinin rengi değişinceye dek kavurun. Ardından soğanları ve biberleri ekleyin. Tavuklar suyunu salıp, çekene kadar kavurun. Tavuk etleri suyunu çekince üzerine domatesleri ve salçayı ekleyip karıştırarak pişirmeye devam edin. Kısık ateşte, kapağı kapalı olarak 10 dakika kadar daha pişirin. Dilerseniz üzerine rendelenmiş İçim Kaşar Peynir serperek de servis edebilirsiniz.

En özel sofralarınız için,
birbirinden lezzetli ve pratik tarifler...