Kestane Şekerli Esmer Puding Tarifi

Malzemeler

100 gr İçim Tereyağı
200 gr doğal esmer şeker
2 yumurta, çırpılmış
100 gr un
1 çay kaşığı karbonat
250 g kestane şekeri
50 gr bitter çikolata
100 ml İçim Şef Krema

Yapılışı

Fırını önceden 180°C’de ısıtın. 6 adet küçük boy pişirme kasesinin içini İçim Tereyağı ile fırçalayın. Tereyağını, İçim Şef Krema ve şekerle pürüzsüz bir hale gelene kadar çırpın. Yumurtaları yavaşça ekleyin. Un ve karbonat ile karıştırın. 6 adet kestaneyi 6 ayrı parçaya bölün ve hazırladığınız karışıma erittiğiniz bitter çikolata ile birlikte ekleyin. Karışımı 6 kaba eşit şekilde bölün ve kaseleri fırın tepsisine yerleştirin. 20 dakika fırında pişirdikten sonra, pudingler kabarınca fırından çıkarın. Pudingleri yanında hafif çırpılmış İçim Şef Krema ile birlikte servis edebilirsiniz.

BİZİ TAKİP EDİN!

YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ

Yorum Yap

Yorum Yap