Helin’in Cheesecake’i

Malzemeler

( 2 Kişilik )

1680 gr labne peynir
618 gr toz şeker
8 adet yumurta
310 gr un
750 gr süt
987 gr sıvıİçim Şef Krema
Az tuz
Az vanilya

Tabanı için
8 paket klasik yulaflı bisküvi
250 gr tereyağı
100 gr ceviz

Yapılışı

Bisküvi ve cevizi makinede ufaltıyoruz. Daha sonra eritmiş olduğumuz tereyağını ekleyip güzelce karıştırıyoruz. Cheesecake’in tabanınu hazırladıktan sonra , labne peyniri mayonaise tenceresinde çurpma teli yardımıyla çırpıyoruz ve yavaşça şekeri ilave ediyoruz. Daha sonra yumurtaları kırıyoruz içine. Az tuz , az vanilya ekliyoruz.

Başka bir mayonaise tenceresine unu eliyoruz ve sütünü ekleyip çırpıyoruz. Diğer karışıma tel süzgeç yardımı ile süzüyoruz. Sıvı İçim Şef Kremasını da ekledikten sonra son bir kez daha çırptıktan sonra ilk 90 dakika 120 derecede , son 25 dakika 130 derecede pişiriyoruz. Bir gün buzdolabında soğuttuktan sonra sunuma hazır

BİZİ TAKİP EDİN!

YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ

Yorum Yap

Yorum Yap