Yıkayıp ayıkladığınız çilekleri ve tüm malzemeleri blender'a atın ve homojen bir karışım elde edin. Dilerseniz servis etmeden önce buzdolabında biraz bekletin.İçeceğin görüntüsü boza gibi olmalı. O nedenle buzları ve sütü malzemelerin miktarına göre ayarlamalısınız.Afiyet olsun!...
Tüm malzemeleri bir blendıra alıp homojen bir karışım elde edin. Karışımı uzun bir bardağa alın ve üzerini çikolata sosu ile süsleyin.Afiyet olsun!...
Muzları dilim dilim kesin ve tüm malzemeleri bir blender'a alıp homojen bir karışım elde edin.Afiyet olsun!...
Tüm malzemeleri blender'dan geçirin ya da dilerseniz shaker'da iyice çalkalayın. Karışımı bir bardağa alın ve üzerine dondurmayı koyun. Dilerseniz ekstradan buz ve soslar ilave edebilirsiniz.Afiyet olsun!...
Bisküvileri blendıra atıp toz haline getirin. Ardından İçim Laktozsuz Süt ve dondurmayı ekleyerek kıvamlı bir karışım elde edin. İçeceği bardağa alın ve üzerini çikolata sosu ve bisküvi parçaları ile süsleyin.Afiyet olsun!...
Tüm malzemeleri bir tencereye alın ve çikolatalar eriyene kadar karıştırın. Ocaktan aldığınız karışımı ılıdıktan sonra buzdolabına alıp soğutun. Kremşanti İçim Laktozsuz Süt'ü mikserle çırpın ve soğuması için buzdolabına alın. Soğuyan soğuk çikolatayı bir bardağa alın ve üzerine katılaşan kremadan kaşıkla içeceğin üzerini süsleyin. Dilerseniz buz da kullanabilirsiniz.Afiyet olsun!...
Kavunun kabuklarını soyun ve diğer malzemelerle birlikte blender'dan geçirin. Karışımı bir bardağa alın ve servis edin. Afiyet olsun! ...
Tüm meyve ve İçim Laktozsuz Süt'ü blendırdan geçirin. Ardından buzları ekleyerek parça parça kalacak şekilde karıştırın. İçeceği bir bardağa alın ve servis edin!Afiyet olsun!...
Tüm malzemeleri blender'dan geçirin. Karışımı bir bardağa alın ve üzerini krema ile süsleyin.Afiyet olsun!...