HOTLINE +90 850 933 42 46 TR

İçim Şef Kremalı Kumpir Tarifi

İçim Şef Kremalı Kumpir Tarifi

Malzemeler (2 Kişilik)

2 adet kumpirlik patates
1 paket İçim Şef Krema
8 dilim İçim cheddar peynir
70 gr sucuk
3-4 ince dal yeşil soğan
2 tatlı kaşığı hardal
2 avuç turşu
2 çay kaşığı karabiber

• Yaklaşık yarım kiloluk 2 patatesi önce pişirme kağıdına sonra alüminyum folyoya sarıp, fırının en altına yerleştirin. Fırın tepsisini hemen üzerindeki bölüme ters bir şekilde yerleştirin ki kumpir fırını etkisi yaratsın.
• 230 derecede altlı üstlü modda 1 saat 30 dk pişirin.
• Patatesler pişince, tabağa alıp ortadan yarın.
• İçlerine küp küp doğranmış 4 dilim cheddar peyniri ve 100 ml, yarım paket, kremayı pay edip karıştırın.
• Ardından içlerine 1’er çay kaşığı hardal, 1’er avuç küp küp doğranmış karışık turşuyu koyun ve karıştırın.
• Kalan kremayı kasede biraz kalınlaşana kadar çırpın. Yine akışkan bir kıvamı olacak ancak koyduğunuz yerden akıp gitmeyecek.
• Kalan 4 dilim cheddar peynirini yine küp küp kesip, üzerine serpin.
• Küp küp doğrayıp tavada kavurduğunuz 70 gr sucuğu ve incecik doğranmış 4 dal yeşil soğanı da koyunca kremalı kumpiriniz hazır.

Delicious and practical recipes
for your special events...