HOTLINE +90 850 933 42 46 TR

Süzme Yoğurtlu Bal Kabağı Çorbası Tarifi

Süzme Yoğurtlu Bal Kabağı Çorbası Tarifi

Süzme Yoğurtlu Bal Kabağı Çorbası Tarifi

Malzemeler ( 2 Kişilik )

500 gr bal kabağı
1,5 litre su
1 bardak İçim Süt
1 adet ayva
1 diş sarımsak
1 çay kaşığı taze zencefil
Yarım demet maydanoz, kıyılmış
1 tatlı kaşığı tuz
50 gr zeytinyağı
100 gr İçim Süzme Yoğurt

Fabrication

Kabak, ayva, sarımsak, zencefil ve tuzu 2 litre suda 30 dakika haşlayın. Daha sonra içine kıyılmış maydanozu ilave ederek blender'dan geçirin ve üzerine zeytinyağını ekleyin. Her bir çorba tabağına eşit olarak İçim Süzme Yoğurt'u paylaştırın ve sıcak servis edin.

Delicious and practical recipes
for your special events...