Ispanaklı Enginar Tarifi

Malzemeler

( 4 Kişilik )

4 adet enginar
50 gr İçim Üçgen Peynir
30 ml İçim Süt
50 gr ıspanak
1 çorba kaşığı İçim Labne Peyniri
Karabiber ve tuz
1 tutam dereotu, doğranmış

Yapılışı

Enginarları dörde bölün, derin bir tencerede içerisine tuz atılmış suda yumuşayana kadar haşlayın. Haşlandığı anda sudan alın biraz diri kalmalarına dikkat edin. Aynı suda 4 dakika ıspanakları haşlayın. Sudan alıp biraz dinlendirdikten sonra kabaca doğrayın.

İçim Süt, İçim Labne ve İçim Üçgen peynirleri mutfak robotundan geçirin ve pürüzsüz hale getirin. Baharatları ve dereotunu ekleyip karıştırın. Enginarları ve ıspanakları hazırladığınız karışımla iyice karıştırın. Çukur tabaklara alıp servis yapın.

BİZİ TAKİP EDİN!

YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ

Yorum Yap

Yorum Yap