DANIŞMA HATTI 0 850 933 42 46 EN

Sütlü Et Sote Tarifi

Sütlü Et Sote Tarifi

Sütlü Et Sote Tarifi

Malzemeler ( 4 Kişilik )

500 gr kuşbaşı et
1 adet soğan
2 diş sarımsak
1 çay bardağı İçim Süt
5 adet domates
5 adet yeşilbiber
3 çorba kaşığı İçim Tereyağı
Zeytinyağı
Kekik
Karabiber
Tuz

Yapılışı

Eti haşlayın ve süzün. Etleri tencereye koyun. Üzerine yarım ay şeklinde doğradığınız soğanları, sarımsakları, tuz, zeytinyağı ve İçim Tereyağı'nı ekleyip soteleyin. Ardından İçim Süt'ü ekleyip biraz suyunu çekmesini bekleyin. Küp küp doğradığınız biberleri ekleyip biraz daha pişirin. Domatesleri soyup küp küp doğrayın ve tencerenin ağzı açık şekilde pişirin. Ocaktan almanıza 10 dakika kala baharatları ekleyin. Tencerenin kapağını kapatıp pişirin. Afiyet olsun!

En özel sofralarınız için,
birbirinden lezzetli ve pratik tarifler...