Sadece organik inek sütü ve yoğurt mayası ile üretilen İçim Organik Yoğurt, doğal kalsiyum kaynağıdır. Ülkemizin eşsiz doğasında yetişen taptaze yoncalarla beslenen ineklerimizden sağılan sütün benzersiz lezzetinden üretilen İçim Organik Yoğurdumuzu beğeninize sunarız. Bu lezzetli sütü mayalayarak, Organik Tarım Standartlarına uygun ve doğal haliyle İçim Organik Yoğurdu sofralarınıza ulaştırıyoruz.

Organik Yoğurt

Organik sütümüzün hikayesi Anadolu’nun yaylalarında başladı. Anadolu’nun eşsiz doğası her sabah başka bir güzelliğe uyanır.

Taptaze yoncalar gülümseyerek güneşi selamlar. Bu doğal yoncalarla beslenen ineklerden sağılan süt ise bambaşka bir lezzet ve sağlık içerir.

Biz her gün, Karadeniz’in bu doğal sütünü işleyerek Organik Tarım Standartları’na uygun şekilde, güvenle sofralarınıza ulaştırabilmek için çabalıyoruz. İşte bu, İçim Organik Yoğurt’un bir yoncadan mutfağınızdaki doğallığa uzanan hikayesidir.

İçim Organik Yoğurt, TC 5262 sayılı Organik Tarım Kanunu ve İlgili Organik Tarım Esasları ve Uygulamasına ilişkin yönetmelik ve eklerine uygun olarak üretilmiştir.

İçim Organik Yoğurt, Organik Tarım Standartları beklentilerini karşılayan tekniklerle özenle mayalanır. Böylece zengin bir vitamin ve mineral kaynağı olarak insanların günlük beslenme rutinlerinde yerini alır.

Organik Yoğurt Nedir?

Organik yoğurt; doğadan beslenen, doğal ortamlarında özgürce hareket eden inek sütlerinin yoğurt mayası ile bir araya gelmesi sonucunda oluşur. Aynı zamanda ineklerin doğadaki zengin besin florasından beslenmesi yoğurdun lezzetli olmasını da sağlar. Organik yoğurt mayalama sürecinde kullanılan maya içinde yer alan laktik asit bakterileri, sütü kısa sürede mayalayarak sağlığa oldukça faydalı bir besin ögesi olan yoğurdun üretilmesini sağlar. Organik yoğurt, sadece lezzetiyle değil kalsiyum ve protein özellikleriyle de öne çıkar.

Organik Yoğurdun Faydaları Nelerdir?

Kemik, iskelet sistemi yoğurdun faydalarının görünür olduğu sistemlerdir. İçim Organik Yoğurt, enerji ve besin öğeleri bakımından oldukça zengindir. Bunun yanında 150 mg üzerindeki kalsiyum oranıyla vücudun ihtiyacı olan kalsiyumun büyük bir kısmını karşılar. İçeriğindeki yağ, karbonhidrat ve protein oranıyla da sağlıklı gıdaların başında gelir.

Organik Yoğurt Kaç Günde Tüketilmelidir?

Özel tekniklerle mayalanan ve içeriğindeki vitamin ve mineralleri raf ömrü boyunca korur. Üretim ve tüketim tarihinin her bir yoğurt ambalajı üzerinde yer alması günlük beslenmelerinde yoğurdu eksik etmeyenler için önemli bir referanstır.. Hem yetişkinler hem de çocukların sağlıklı yaşamlarında önemli bir yeri olan İçim organik yoğurt, günlük beslenme rutininin vazgeçilmezidir. Siz de doğal içeriğe sahip olan İçim Organik yoğurdu raf ömrü süresince güvenle tüketebilirsiniz.

İçim İçim Rahat İçim Fit İçim Şef İçim İçimino İçim Dolcia

Tariflerimiz

İçimden yemek geldi

BİZİ TAKİP EDİN!

YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ

Yorum Yap

Yorum Yap