Kuşkonmaz Izgara Tarifi

Malzemeler

( 4 Kişilik )

200 gr bebek kuşkonmaz
1 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı İçim Tereyağı
Tuz, karabiber

Yapılışı

Bir tavada İçim Tereyağını eritin. Yıkayıp kuruladığınız kuşkonmazları tavada çevirerek 1 dakika döndürün. Yağlı kağıt serilmiş bir fırın tepsisine kuşkonmazları sıralayın. Üzerine kabuklu sarımsakları ve himalaya tuzunu gelişi güzel serpiştirin. Bol karabiber ile tatlandırın.

200 derecede önceden ısınmış fırında 15 dakika üzerleri kızarana kadar pişirin. Ilık veya soğuk, başlangıç veya garnitür olarak servis edilebilir.

BİZİ TAKİP EDİN!

YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ

Yorum Yap

Yorum Yap