İçim Şef Kajun Baharatlı Krema ile Patates Salatası

Malzemeler

  • 150 ml İçim Şef Kajun Baharatlı Kremalı Yemek Sosu
  • 750 gr patates
  • 1 yemek kaşığı doğranmış taze nane
  • 1/2 çay kaşığı limon suyu
  • 2 yemek kaşığı doğranmış kornişon turşu
  • 4 taze soğan (ince kıyılmış)
  • 4-8 taze soğan
  • Taze çekilmiş karabiber
  • Tuz

Yapılışı

  • Patatesleri kaynatın. Daha sonra 15-20 dakika yumuşayıncaya kadar pişirin. Bu sırada taze soğanların yeşil kısımlarını püskül yaparak kesin ve buzlu su dolu bir kasede en az 30 dakika bekletin.
  • İçim Şef Kajun Baharatlı Kremalı Yemek Sosu’nu ilave ederek bütün malzemeleri tuz ve biberle birlikte bir kapta karıştırın.
  • Patatesleri süzün. Hafifçe soğumasını bekleyip kabukları soyun ve küp küp kesin.
  • Patatesler hala sıcakken sosun içine koyup iyice soğumasını bekleyin. Patates salatasını taze soğan püskülleri ve doğranmış naneyle süsleyip servis yapın. Afiyet olsun.

Yardımcı Ürünler

içim woman

BİZİ TAKİP EDİN!

YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ

Yorum Yap

Yorum Yap