1 şişe Şeftali ve Ananaslı İçim Kefir
1 adet Anamur muzu
1 çorba kaşığı Hindistan cevizi
2 dilim, (80-90 gr) taze ananas
Nohut büyüklüğünde taze zencefil
• 1 adet Anamur muzunu bir gece önceden derin dondurucuya koyup dondurun. Meyveleri donuk kullanmak ayrıca buz kullanmadan smoothie ye kıvam vermeye yarıyor.
• Blendera 1 şişe şeftali ve ananaslı içim kefiri, 1 adet muzu, 1 çorba kaşığı Hindistan cevizini, 2 dilim taze ananası ve nohut büyüklüğünde taze zencefili koyup pürüzsüz bir hale gelene kadar çekin.
• Ardından ısınmadan bardağa koyup afiyetle içebilirsiniz.
Aydınlatma Metinleri - Bilgi Güvenliği Politikası - Bilgi Toplumu Hizmetleri - Kişisel Verileri Koruma Kanunu © 2024 İçim | Tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi tarafından yapılmıştır.
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap