DANIŞMA HATTI 0 850 933 42 46 EN

Süzme Yoğurtlu Bal Kabağı Çorbası Tarifi

Süzme Yoğurtlu Bal Kabağı Çorbası Tarifi

Süzme Yoğurtlu Bal Kabağı Çorbası Tarifi

Malzemeler ( 2 Kişilik )

500 gr bal kabağı
1,5 litre su
1 adet ayva
1 diş sarımsak
1 çay kaşığı taze zencefil
Yarım demet maydanoz, kıyılmış
1 tatlı kaşığı tuz
50 gr zeytinyağı
100 gr İçim Süzme Yoğurt

Yapılışı

Sonbaharın ve kışın en güzel tatlarından olan bal kabağı çorbası hem çok lezzetli hem de çok besleyici. Bal kabağının tatlı aromasının süzme yoğurtla birleşimi damağınızda unutulmaz bir lezzet bırakacak.

1. Bal kabağı, ayva, sarımsak, zencefil ve tuzu 2 litre suda 30 dakika haşlayın.
2. Daha sonra içine kıyılmış maydanozu ilave ederek blenderdan geçirin ve üzerine zeytinyağını ekleyin.
3. Her bir çorba tabağına eşit olarak İçim Süzme Yoğurt'u paylaştırın ve sıcak servis edin. Afiyet olsun.

En özel sofralarınız için,
birbirinden lezzetli ve pratik tarifler...