Labneli Pasta Tarifi

Malzemeler

( 2 Kişilik )

125 gr yumuşak margarin
1 yumurta
100 gr tozşeker
250 gr un
1 er pakat vanilya kabartma tozu
iç malzemeler:
500 gr İçim labne
1 pk vanilyalı puding
1/2 litre süt
200 gr şeker
1/2 fincan sıvı yağ
1 yumurta

Yapılışı

Hamur için gerekli malzemeler güzelce yoğrulur. Yuvarlak borcam ebatında merdaneyle açılır. Borcama alınan hamurun kenarları düzeltilir ve yükseltilir. İç malzeme akmasın diye dışarı başka bir kapta iç malzemeler pütür kalmayacak şekilde mikserle çırpılır çok yüksek devirde olmasın kesilebilir.

Hepsi güzelce karışınca hamurun üzerine yavaşça dökülür. 170 derecede 40_45 dakika pişirilir. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına alınır. Servisden bir gün önce yapılmasını tavsiye ediyoruz.

BİZİ TAKİP EDİN!

YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ

Yorum Yap

Yorum Yap