Sade gelato
Püre için
240 gr ahududu, doğranmış
50 g şeker
1 çorba kaşığı limon suyu
Dondurma makinesi
Bütün püre malzemelerini blender yardımıyla homojen hale gelene kadar karıştırın. İnce delikli bir süzgeçten geçirin. Hazırlayıp soğuttuğunuz gelatoyu bu ahududu püresiyle karıştırın. Karışımı dondurma makinasına döküp orta yumuşak kıvam alıncaya kadar tekrar karıştırın. Hazırlamış olduğunuz sos ile servis yapın.
Aydınlatma Metinleri - Bilgi Güvenliği Politikası - Bilgi Toplumu Hizmetleri - Kişisel Verileri Koruma Kanunu © 2024 İçim | Tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi tarafından yapılmıştır.
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap