400 gr İçim Süt
100 gr şeker
1 adet vanilya çubuğu
1 tatlı kaşığı toz jelatin
240 ml İçim Şef Krema
1 avuç ahududu
1. İçim Süte jelatini ekleyin ve karıştırın.
2. Sos tenceresinde İçim Şef Krema ve şekeri orta ateşte kaynatın.
3. Kaynamaya başlayınca jelatinli sütü yavaşça içine ekleyin.
4. Vanilya çubuğunu ikiye bölün, içlerini alarak karışıma ilave edin.
5. Karışımı suyla ıslatılmış kalıplara paylaştırın.
6. Oda sıcaklığına geldiğinde üzerini örterek buzdolabına alın.
7. En az 5 saat bekletin.
8. Kalıplarından çıkararak ters çevirin. Üzerini ahududuyla ya da sevdiğiniz meyvelerle süsleyerek servis edin. Afiyet olsun.
Aydınlatma Metinleri - Bilgi Güvenliği Politikası - Bilgi Toplumu Hizmetleri - Kişisel Verileri Koruma Kanunu © 2024 İçim | Tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi tarafından yapılmıştır.
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap