( 4 Kişilik )
Hamuru için
550 gr un
125 ml su
Tuz
Harcı için
150 gr kıyma
100 gr İçim Kaşar Peyniri
½ adet kuru soğan, rendelenmiş
Tuz, karabiber
Kızartma yağı
Hazırlanışı Hamur malzemelerini bir karıştırma kabında yoğurun. Üzerini kapatın ve yarım saat dinlenmeye bırakın. İçim Kaşar Peynirini rendeleyin. Kıyma, soğan, karabiber ve tuzu ilave edin ve iyice karıştırın.
Hamuru 8 eşit parçaya bölün. Kalın bırakarak oklavayla açın. Elde ettiğiniz yufkaların bir tarafına harç malzemesi koyun ve yarım ay şeklinde kapatın. Kızgın yağda kısa süre kızartıp kağıt havlu üzerine alın. 2-3 dakika bekletip, yağını aldıktan sonra soğutmadan servis edin.
Aydınlatma Metinleri - Bilgi Güvenliği Politikası - Bilgi Toplumu Hizmetleri - Kişisel Verileri Koruma Kanunu © 2024 İçim | Tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi tarafından yapılmıştır.
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap