Enerji (Kcal) | : | 335 |
Yağ (g) | : | 26,2 |
Doymuş Yağ (g) | : | 17,0 |
Karbonhidrat (g) | : | 1,7 |
Şekerler (g) | : | 1,7 |
Protein (g) | : | 23,2 |
Tuz (g) | : | 1,6 |
Pastörize inek sütü, tuz, peynir mayası, peynir kültürü, stabilizör (kalsiyum klorür), koruyucu (potasyum sorbat).
Enerji (Kcal) | : | 335 |
Yağ (g) | : | 26,2 |
Doymuş Yağ (g) | : | 17,0 |
Karbonhidrat (g) | : | 1,7 |
Şekerler (g) | : | 1,7 |
Protein (g) | : | 23,2 |
Tuz (g) | : | 1,6 |
Pastörize inek sütü, tuz, peynir mayası, peynir kültürü, stabilizör (kalsiyum klorür), koruyucu (potasyum sorbat)
Enerji (Kcal) | : | 335 |
Yağ (g) | : | 26,2 |
Doymuş Yağ (g) | : | 17,0 |
Karbonhidrat (g) | : | 1,7 |
Şekerler (g) | : | 1,7 |
Protein (g) | : | 23,2 |
Tuz (g) | : | 1,6 |
Pastörize inek sütü, tuz, peynir mayası, peynir kültürü, stabilizör (kalsiyum klorür), koruyucu (potasyum sorbat)
Enerji (Kcal) | : | 335 |
Yağ (g) | : | 26,2 |
Doymuş Yağ (g) | : | 17,0 |
Karbonhidrat (g) | : | 1,7 |
Şekerler (g) | : | 1,7 |
Protein (g) | : | 23,2 |
Tuz (g) | : | 1,6 |
Pastörize inek sütü, tuz, peynir mayası, peynir kültürü, stabilizör (kalsiyum klorür), koruyucu (potasyum sorbat)
Enerji (Kcal) | : | 335 |
Yağ (g) | : | 26,2 |
Doymuş Yağ (g) | : | 17,0 |
Karbonhidrat (g) | : | 1,7 |
Şekerler (g) | : | 1,7 |
Protein (g) | : | 23,2 |
Tuz (g) | : | 1,6 |
Pastörize inek sütü, tuz, peynir mayası, peynir kültürü, stabilizör (kalsiyum klorür), koruyucu (potasyum sorbat)
Enerji (Kcal) | : | 335 |
Yağ (g) | : | 26,2 |
Doymuş Yağ (g) | : | 17,0 |
Karbonhidrat (g) | : | 1,7 |
Şekerler (g) | : | 1,7 |
Protein (g) | : | 23,2 |
Tuz (g) | : | 1,6 |
Pastörize inek sütü, tuz, peynir mayası, peynir kültürü, stabilizör (kalsiyum klorür), koruyucu (potasyum sorbat)
Enerji (kJ/kcal) | : | 335 |
Yağ (g) | : | 26,2 |
Doymuş Yağ (g) | : | 17,0 |
Karbonhidrat (g) | : | 1,7 |
Şekerler (g) | : | 1,7 |
Protein (g) | : | 23,2 |
Tuz (g) | : | 1,6 |
Pastörize inek sütü, tuz, peynir mayası, peynir kültürü, stabilizör (kalsiyum klorür), koruyucu (potasyum sorbat)
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap