2 yemek kaşığı un Yapılışı Üç paket İçim Taze Peyniri karıştırma kabına ekleyin. Üzerine iki paket İçim Şef kremayı ekleyip çırpın...
İçim Şef Krema, tarçın, biber ve Türk kahvesini orta ateşte 10 dakika boyunca kaynatın. Daha sonra kakao ve çikolatayı ilave edin. Çikolata eridikten sonra İçim Sütü ekleyin. 10 dakika daha orta ateşte ısıttıktan sonra sıcak çikolatanız hazır. Üzerini minik dilimler halinde kestiğiniz marshmallow'larla süsleyebilirsiniz...
Bütün püre malzemelerini blender yardımıyla homojen hale gelene kadar karıştırın. İnce delikli bir süzgeçten geçirin. Hazırlayıp soğuttuğunuz gelatoyu bu ahududu püresiyle karıştırın. Karışımı dondurma makinasına döküp orta yumuşak kıvam alıncaya kadar tekrar karıştırın. Hazırlamış olduğunuz sos ile servis yapın....
Bir tavada file bademleri altın kahve tonlarına gelene kadar kavurmaya başlayın. Ayrı bir kaseye alarak serinlemeye bırakın. Tereyağını kek kalıbının tabanına ve kenarlarına iyice sürün. Kavrulmuş bademleri kalıba serpiştirin. Tüm yüzeyini bademle kaplayabilmek için kabı iyice sallayın. 180°C'ye getirdiğiniz fırını ısıtmaya başlayın. Krem peynir ve loru geniş bir kapta çırpın. Daha sonra yumurtaları, sütü, badem ezmesini ve badem özütünü ekleyerek pürüzsüz hale gelene kadar çırpın. Karışımı kek kalıbına...
Şeker ve suyu orta dereceli ateşe koyduğunuz geniş bir tencerede karıştırarak kaynatın. Hafif yoğunlaşıp şeker tamamen eriyene kadar devam edin. Kaynama derecesinde tencereyi ocaktan alın. Kapağı kapalı bir şekilde dinlendirin. Yarım saat sonra süzgeçten geçirip bir bir kenara alın. İçim Taze Peynir, bal ve tuzu bir blender karıştırın. Blender`ın hızını en düşüğe indirin ve kapağını açmadan, süzdüğünüz şerbeti yavaşça eklemeye başlayın. Bütün peynir şerbetle karışıp homojen hale geldiğinde dondurma...
Kullanacağınız kare metal kabı yağlayıp, üzerine yağlı kağıt yerleştirin. Fırını 180°C'de ısıtın. Cheesecake'in tüm malzemelerini, İçim Krem Peynir'le birlikte geniş bir kapta tel çırpıcıyla iyice çırpın. Brownie'ler için, İçim Tereyağı ve çikolataları benmari usulü eritin. Ateşten alın ve üzerine ananas suyu ekleyin. Ayrı bir kapta şeker, yumurta ve vanilyayı iyice karıştırın. Erimiş çikolatayı ekleyerek iyice birbirine geçene kadar karıştırmaya devam edin. Unu ayrı bir kapta eleyin. Tuz ve k...
300 gr İçim Tereyağını pudra şekeri ile çırpın. Başka bir kapta yumurta sarılarını 100 gr şekerle çırparak iyice karıştırın. Karışımı İçim Tereyağı ve pudra şekeriyle birleştirin. Yumurta aklarını bir tutam tuz ile çırparak köpük haline getirin. Karışıma 50 gr toz şeker ilave edip karıştırın. Yumurta aklarının yarısını tereyağlı ve yumurta sarılı karışıma yedirin. Unu, nişastayı ve kabartma tozunu ekleyip karıştırın. Kalan yumurta aklarını ve vanilyayı da karışıma ilave edip alttan üste doğru ...
600 ml İçim Sütü çok kısık ateşte 350 ml civarına inene kadar iyice çektirin, bu işlem yaklaşık 50 dakika kadar sürecektir. Dikdörtgen bir kek kalıbının içini pişirme kağıdıyla kaplayın. 350 ml'ye kadar çektirdiğiniz sütün içine şeker ve İçim Tereyağı'nı ekleyin. Şeker ve tereyağı eridikten sonra ocağın ısısnı yükseltin. Çikolataları parçalayın ve encereye ekleyin. 2 dakika kadar bekledikten sonra eriyen çikolatayı karışıma bir kaşık yardımıyla yedirin. Bir tutam tuz ve vanilyayı karışıma ekle...
Kavunu yarım limon suyu ile mikserden geçirin. Elde ettiğiniz suyun köpüğünü kenara ayırıp süzgeçten geçirin. Bu suya limon kabuğu rendesini ilave edip ağzı kapalı olarak 3 saat buzdolabında dinlendirin.Yumurta sarılarını şekerin yarısı, yarım tatlı kaşığı mısır nişastası ve bir tatlı kaşığı zencefil rendesi ile çırpın. Kalan şekeri İçim Sütle ve İçim Şef Krema ile birlikte kaynatıp yumurta sarılarını ilave edin ve karıştırarak yedirin. Tekrar ocağa alıp karıştırarak ısıtın, ocağı kapatın. Konsa...
Vanilya çubuğunun içini kazıyın ve bir kenara ayırın. Derin bir sos tenceresinde İçim Şef Krema, İçim Süt, vanilya çubuğu ve kazıdığınız içini, kaynama noktasına gelene kadar karıştırarak orta ateşte pişirin. Vanilya çubuğunu içinden alın, karışımı ocaktan çekip, 15 dakika dinlenmeye bırakın. Fırınını 160 derecede ısıtın. Geniş bir kaseyi buzla doldurun. Bir başka kasede yumurta sarılarını, 1 yumurtayı, şekeri ve tuzu çırpın. Yavaşça krema karışımını ekleyin ve kaseyi buz dolu kabın üzerine yerleş...
Yumurtaları katı olacak şekilde haşlayın. Bisküvileri yumurta sarısı ile iyice karıştırın. 100 gr İçim Şef Kremayı, İçim Süt ve şekerle birlikte kaynatıp bisküvilerin üzerine dökün. Karışımı mutfak robotuna alıp krema kıvamına gelene kadar çekin. 100 gr İçim Şef Krema'yı kaynama noktasına gelene kadar ısıtıp ateşten alın. Beyaz çikolataları ekleyip iyice karıştırın ve soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra mikser ile 2 dakika kadar çırpın. 100 gr yarı çırpılmış İçim Şef Krema ekleyerek puding kıva...
Pişirme kabını streç filmle kaplayın. Streç filmin kaba serdiğini kadar bir kısmını dışa doğru sarkıtarak bırakın. Yumurta sarısını ayrı bir kapta iyice çırpın. Daha sonra elma suyu ve şekeri ekleyerek çırpmaya devam edin. Doğranmış fındıkları karışıma ekleyin. Yumurta beyazlarını çırpmaya başlayın, yoğun bir kıvama geldiklerinde, İçim Kaymağı da ayrı bir kapta yine yumuşak bir yoğunluğa gelene kadar çırpın. Her ikisini de sırayla fındık karışımına ekleyin. Karışımı pişirme kabınıza yayın. Üzerini s...
Kek kalıbının dibini ve kenarlarını yağlı kağıt ile kaplayın. Fındıkları ve bisküvileri makinede çekip un haline getirin, bir karıştırma kabında İçim Tereyağı ile karıştırın. Karışımın üçte ikisini kek kalıbının dibine ve kenarlarına döşeyin. İyice bastırarak karışımın kalıp içinde sıkı bir form oluşturmasını sağlayın. Bir karıştırma kabında İçim Labne ve Taze Peynirleri, şeker, yumurta, yumurta sarıları ve nişastayı homojen bir kıvam elde edene kadar mikserle karıştırın. Kek kabına bisküviler...
İçim Şef Krema'yı derin bir sos tenceresinde kaynayana kadar pişirin ve ocaktan alın. Parçaladığınız sütlü ve bitter çikolataları ekleyin, tencereyi sarsarak kremayı çikolataların üzerine dağıttıktan sonra 1 dakika bekletin. Mikserle ya da tel bir çırpıcı kullanarak pürüzsüz hale gelene kadar çırpın. Toz fındıkları ilave edin ve 5 dakika kadar daha bekletin. Kullanacağınız kaba yağlı kağıt yerleştirin, üzerine kakao tozu serpin. Karışımı kağıda yayın, oda sıcaklığına gelene kadar bekletin. Kesilecek kıv...
Fırını 180 derecede ısıtın. Kek kalıbını yağlayın, üzerine yağlı kağıt yerleştirin. Çikolatayı parçalara kırın ve benmari usulü eritin. İçim Tereyağı, pudra şekeri ve esmer şekeri homojen bir yapı elde edene kadar karıştırın. Yavaşça yumurta ve yumurta sarısını karışıma yedirin. Hızla karıştırarak eritilmiş çikolatayı ekleyin. Cevizleri parçalayın ve ilave edin. Ayrı bir kapta un, kabartma tozu, 1 tatlı kaşığı tuz, kakao, karanfil ve tarçını karıştırın. Kuru karışımı sıvı malzemelere spatula yardımı...
Fırını 180 derecede ısıtın. Limonlardan 3 tanesini ince dilimler halinde kesin. Geri kalan 2 limonun kabuklarını bir kaseye rendeleyin ve sularını sıkın. Orta boy bir tavayı ısıtın ve üzerine 125 gram şekeri eşit bir şekilde serpiştirin ve karıştırın. Şekerler karamel rengini alınca, karameli kalıba dökün ve üzerine dilimlediğiniz limonları dışarıdan içeriye doğru dizin. İçim Tereyağı'nı küçük bir sos tenceresinde eritin. Ocaktan alıp oda sıcaklığında serinlemeye bırakın. Bıçak yardımıyla vanilya çu...
Fırını önceden 180°C'de ısıtın. Fırın kabını İçim Tereyağ ile ile kaplayın ve unlayın. Vişne ve bademleri kabın içine doldurun. Un, yumurta, şeker, esmer şeker ve tuzu tamamen birbirine karışıp pütürsüz bir hale gelene kadar birlikte çırpın. İçerisine İçim Süt, badem ve vanilya ekstraktlarını ekleyerek tekrar karıştırın. Ortaya çıkan hamuru vişne ve bademlerin üzerine dökün. Yaklaşık 40-50 dakika kadar pişirin. Kabarıp biraz kahverengileşince fırından alın. Serinlemesi için dinlenmeye bırakın...
180 gr yumuşamış İçim Tereyağı'nı parçalara bölün. Un, 120 gr şeker ve bir tutam tuz ile karıştırın, daha sonra yumurta sarılarını, limon kabuğunu ve İçim Sütü ilave edin. Homojen bir hamur elde edene kadar hızlıca yoğurun. Hamuru bez haline getirip streç filme sarın ve buzdolabında 30 dakika dinlendirin. Kestaneleri bir kasenin içine ufalayın. Bir tavada kalan İçim Tereyağı'nı ve şekeri vanilya çubuğu ile birlikte eritin. Karamelleşmeye başladığında bir kepçe su ekleyin ve karıştırın, Ü...
Şeftalinin kabuklarını soyup blender'dan geçirin ve püre haline getirin. Şeker, İçim Tereyağı, kahve, şeftali püresi ve şeftali suyunu tavada 2 dakika boyunca çevirin. Tamamen çözülüp, içinde hiçbir topak kalmayana kadar karıştırın. İçim Şef Krema'yı karışıma ekleyin ve 2 dakika boyunca iyice karıştırmaya devam edin. Ocağın üzerinden alın ve vanilyalı dondurma toplarının üzerine dökerek servis edin....
Şekerin yarısını, nişasta ve bir tutam tuzu iyice karıştırın. Çırpma teliyle çırpamaya başlayın ve aynı sırada yavaşça İçim Süt ve İçim Şef Krema'yı yedirin. Vanilya çubuğunun içini alarak tencereye ekleyin. Orta ateşte sürekli karıştırarak 12 dakika kadar pişirin. Yumurta sarısını kalan şekerle hafif bir şekilde çırpın. Pişirdiğiniz krema-süt karışımını yavaşça ve sürekli çırparak yumurtaya yedirin. Yumurta karışımını ve süt karışımı birleştirin ve biraz daha yoğunlaşana kadar kısık ateşte sürekl...
Servisten birkaç saat öncesinde açtığınız yarıklara kestane püresi kremasını doldurun. Çikolata sosu için çikolataları bir Unu, bir pişirme kağıdı üzerine eleyin. Fırını 220°C'de önceden ısıtın. İçim Tereyağını suyla birlikte orta boy bir tencereye koyun. Suyu kaynatın ve İçim Tereyağı'nın kabarcıklar halinde erimesini bekleyin. Kabarcıkları görür görmez ateşten alın ve unu içine dökün. Hızla karıştırın. Tamamen pürüzsüz bir kıvam elde ettiğinizde, 5 dakika dinlendirin. Yumurtaları karışımın i...
Fırını önceden 180°C'de ısıtın. 6 adet küçük boy pişirme kasesinin içini İçim Tereyağı ile fırçalayın. Tereyağını, İçim Şef Krema ve şekerle pürüzsüz bir hale gelene kadar çırpın. Yumurtaları yavaşça ekleyin. Un ve karbonat ile karıştırın. 6 adet kestaneyi 6 ayrı parçaya bölün ve hazırladığınız karışıma erittiğiniz bitter çikolata ile birlikte ekleyin. Karışımı 6 kaba eşit şekilde bölün ve kaseleri fırın tepsisine yerleştirin. 20 dakika fırında pişirdikten sonra, pudingler kabarınca fırından çık...
Yumurta beyazlarını ve şekeri ısıya dayanıklı bir kapta, hafif sıcak su üzerinde çırpın. Yumurta beyazlarının pişmemesi ancak hafif ısınarak kabarması gerek. 3-4 dakika elde çırptıktan sonra ısıdan alın ve hacmi üç katına çıkana kadar mikserle çırpın. Tereyağı ve çikolatayı yine ısıya dayanıklı bir kap içerisinde karıştırarak eritin. Tamamen eriyip karışınca ısıdan uzaklaştırın ve dinlenmeye bırakın. 2 bardak İçim Şef Kremayı hafif sertleşene kadar çırpın. Yumurta beyazını ılık çikolata karışımına yedir...
Un, İçim Tereyağı ve tuzu mikser ile karıştırın. 70 ml soğuk suyu ekleyip hamur kıvamına gelene kadar karıştırın. Hamuru alıp ikiye bölün. Pürüzsüz hale getirdikten sonra streç film ile sarıp buzdolabında 1 saat kadar soğumaya bırakın. Fırınınızı 220 derecede ısıtın. Bir kasede çilekleri, tuzu, şekeri, mısır nişastasını, portakal suyu ve kabuklarını iyice karıştırın. Buzdolabından tart hamurlarını çıkarıp oklava ile ince açın. Yuvarlak tart kalıbına nazikçe yerleştirip kenarlarına şekil verin. Haz...
Elmaları soyun, çekirdeklerini çıkarın ve halkalar halinde kesin.Metal içermeyen geniş bir kaba yayın. Kahverengiye dönmelerini önlemek için üzerlerine limon suyu damlatın. Hamuru yapmak için bir tutam tuz, yumurta sarısı ve limon rendesini bir kasede yoğun bir kıvam elde edene kadar karıştırın. Yavaşça un ilave edin; sırasıyla İçim Sütü ve kabartma tozunu da ekleyin. Bir başka temiz kapta yumurta beyazını koyu bir kıvam kadar çırpın. Diğer karışıma yavaşça ekleyin.Fırını önceden 100 derecede ıs...
Fırınınızı 200 derecede ısıtın. Yulaf, badem, ceviz ve tam buğdayı geniş bir kase içinde karıştırın. Ayrı bir kapta ise kahverengi şeker, pekmez, yağ, vanilya, tuz ve baharatları karıştırın. Pekmezli karışımı yulaf karışımına ekleyin ve bir hamur haline getirin. Önceden yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsilerine yayın. Kurabiyeyi kahverengileşinceye kadar yaklaşık 50-60 dakika pişirin. Pişirme süresinin yarısında ters çevirin. Fırından aldığınız kurabiye tabanı genişçe bir kaseye alıp parçalayın, kuru üzüml...
İçim Sütü tencereye dökün, ocakta hafif ısıtın. Güllaçları tepsiye tek tek dizin ve üzerini sırayla sütle ıslatın. Üzerine dövülmüş fındık ve pudra şekeri serpin. Yeniden süt dökün. Tüm güllaç yaprakları bitene kadar tekrarlayın. 5 adet güllaç yaprağı dizdikten sonra ortasına dilimlenmiş muzları dizin, üzerlerine dövülmüş fındıkları serpin ve kalan diğer 5 adet güllacı da aynı şekilde üst üste uygulayın. Bittikten sonra en üst kısmına kalan pudra şekerini ve hindistancevizini serpin. Sütünü çekmesi ...
İçim Tereyağı ve şekeri, toz tarçınla birlikte iyice ezin. Macun kıvamına getirene kadar karıştırın. Fırını önceden 180°C'de ısıtın. Çekirdek çıkarıcı kullanarak elmaların ortasındaki çekirdekli kısmı çıkarın. Kavurup kabuklarını soyduğunuz kestaneleri doğrayın. Elmaların ortasını aralara tarçınlı tereyağı karışımı sürerek kestaneyle doldurun, üzerlerini yine tarçınlı tereyağıyla iyice kaplayın. Elmaları yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisinin üzerine yerleştirin ve yaklaşık 30 dakika kadar pişirin....
Fırınınızı 180 derecede önceden ısıtın. Cevizlerinizi ve hindistancevizlerini iki ayrı fırın tepsisine, pişirme kağıdı üzerine yayın ve altın rengi alana kadar fırına verin. Fırından çıkardıktan sonra oda sıcaklığına gelmelerini bekleyin ve iri parçalar halinde doğrayın. Büyük bir tencerede toz şekere 4 çorba kaşığı su ve bir çay kaşığı sirke ekleyin. Şekeri tamamen eritene kadar karıştırın. Şeker eridikten sonra orta ateşte şurubunuzu kaynatın. Şurup kaynarken tencerenin kenarlarına bir fırça yardımıyla ...
Şeker ve 1 çorba kaşığı suyu, bir tencerede şeker tamamen eriyene kadar ısıtın ve kenarda bekletin. Büyük bir kabı buzlu suyla doldurun. Bir kapta iki çorba kaşığı soğuk İçim Süt ve sahlebi iyice karıştırın. Başka bir büyük bir kapta İçim Labne peyniri pürüzsüz hale gelene dek çırpın. Büyük ve geniş bir tencerede kalan İçim Sütü, İçim Şef Krema, şeker ve ilk adımda hazırladığınız şerbetle karıştırın. Karışımı kaynama noktasına getirin ve bütün şeker eriyene kadar orta ateşte 5 daki...
Tencerede İçim Sütü ısıtmaya başlayın. İçine şekeri ilave edin. Damla sakızını da katarak pişirmeye başlayın. Pirinç unu ve nişastayı karıştırın. Isıttığınız sütten bir kaşık ekleyerek çırpın. Tencereye ilave edin. Fırın tepsisine, zeminini kaplayacak kadar dökün. Tepsiyi ocağın üzerine alın, pudra şekeri serpin. Dibi hafif yanacak kadar ocakta tutun. Tencerede kalan muhallebiyi koyu bir kıvam alana kadar karıştırarak pişirin. Hazırladığınız muhallebiyi tepsiye dökerek soğumaya bırakın. İyice soğut...
İçim Sütü kaynama noktasına gelinceye kadar ısıtın. Bir kapta yumurta sarılarını krema kıvamını alıncaya kadar mikserle orta seviyede çırpın. Isıtmış olduğunuz İçim Süt karışımını sürekli karıştırarak yavaşça ilave edin. Kabınızı içinde su kaynayan bir tencerenin üzerine oturtup, kaynayan suya değdirmeden (benmari usulü) karışım koyulaşana kadar karıştırmaya devam edin. Ocaktan alın ve serinlemeye bırakın. ...
Portakalları ovarak yıkayın. Bir tencereye koyun, üzerlerini suyla kaplayarak kaynatmaya başlayın. Kaynadığı zaman altını kısarak buharda pişmesini bekleyin. Süzerek serinlemeye bırakın. Fırını 200°C'ye getirerek tart kalıbını yağlayın. Portakalları kabaca doğrayın, kaynattığınız suyunu ve İçim Tereyağını ekleyerek mutfak robotundan geçirin. Tam anlamıyla bir püre elde edinceye kadar robotu çalıştırmaya devam edin. Geniş bir kaba alarak portakal kabuklarının rendesi, un ve fındıkla karıştırın. Yumur...
Bitter çikolata mus hazırlamak için çikolatayı ısıya dayanıklı bir kaba parçalar halinde kırın. Su kaynattığınız bir başka kabın üzerinde benmari usulü eritmeye başlayın. Çikolataların içinde olduğu kabın, suya değmediğinden emin olun. Temiz bir kasede yumurta beyazlarını yoğunlaşana kadar çırpın. Çikolatalar eridiğinde ateşten alın ve serinlemeye bırakın. Yumurta sarısıyla şekeri karıştırın. Bu karışımı yumurta beyazının içine, alttan üste katlayarak karıştırın. Karışımı altı bardağa bölerek buzdolabında...
İçim Süte jelatini ekleyin ve karıştırın. Sos tenceresinde İçim Şef Krema ve şekeri orta ateşte kaynatın. Kaynamaya başlayınca jelatinli sütü yavaşça içine ekleyin. Vanilya çubuğunu ikiye bölün, içlerini alarak karışıma ilave edin. Karışımı suyla ıslatılmış kalıplara paylaştırın. Oda sıcaklığına geldiğinde üzerini örterek buzdolabına alın. En az 5 saat bekletin. Kalıplarından çıkararak ters çevirin. Üzerini ahududuyla ya da sevdiğiniz meyvelerle süsleyerek servis edin...
Limonun kabuğunu tek parça halinde soyun. İçim Süt ve limon kabuğunu bir sos tenceresine koyun ve kaynatın. Ateşten alıp serinlemeye bırakın. Limon kabuğunu içinden çıkarıp atın. 5 kaşık toz şekeri yuvarlak bir koyun ve üzerine 2 çorba kaşığı su dökün. Kabı orta ateşte ısıtın, kabı sürekli çevirerek; şekerin erirken kabın yüzeyinin tamamını kaplamasını sağlayın. Fındık kahve tonlarında bir renk alana kadar 10-15 dakika bu işlemi sürdürün. Ocaktan alın ve serinlemesi için bekletin. Fırını önceden 170...
Un, tuz ve şekeri birlikte eleyerek mutfak robotuna dökün. Soğutulmuş İçim Tereyağı'nı un karışımının üzerine ekleyip 3-4 defa kısa süreli karıştırın. Tereyağı erimeden sadece unla karışmış bir kıvamda kalmalı. Soğuk suyu un karışımına ekleyin. Yeniden 3-4 kez kısa süreyle karıştırın. Hamur yoğunlaştığında düz bir zemine çıkarın, elinizle yuvarladıktan sonra ikiye bölün ve streç filme sarıp buzdolabında bir saat kadar dinlenmeye bırakın. Dinlenmiş hamur toplarınızdan birini hafif unlanmış bir yüzeye...
Pirinç nişastasını bir kase içinde yarım çay bardağı süt ile eritin. Toz şeker ve İçim Sütü ilave edin. Karıştırarak orta ateşte kaynatın.Kaynayan karışıma nişastayı ekleyin ve kıvam alıncaya kadar orta ateşte yaklaşık 15 dakika kadar karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında ocaktan alın ve serinlemesini bekleyin. Bir kepçe yardımıyla kaselere paylaştırın. Oda sıcaklığına gelip üzeri kabuk tutunca buzdolabına alın ve en az 2 saat soğumasını bekledikten sora servis edin. Üzerini tarçın ve meyve...
250 ml kaynayan suda kahve ve şekeri iyice karıştırın. Karışım soğuduğunda üzerine badem ekstraktı ekleyin. İçim Şef Krema katarak koyulaşana kadar çırpın. İçim Labne Peyniri bir kaba koyun ve yavaşça muhallebi ile karıştırın. Birbirlerine iyice karıştıklarında yavaşça krema karışımına yedirin. Servis bardaklarını dizin. Kedi dili bisküvileri kırın ve hepsini kahve karışımının içine batırın. Biraz beklettikten sonra eşit şekilde servis kaplarına bölerek, en alt katı oluşturun. Üzerine vişne ve ren...
Pirinçleri vanilya çubuğu, bir tutam tuz ve bol su ile tencereye alıp 15 dakika kaynatın. Kapağı kapalı olarak 5 dakika dinlendirip fazla suyunu süzün, vanilya çubuğunu çıkarın. Beyaz çikolatayı İçim Şef Krema ile birlikte benmaride erittikten sonra pirinçlerle karıştırın. Bir kaşık yardımıyla karışımdan hızlıca 36 top hazırlayın. Pirinç toplarını patlamış pirinçleri yaydığınız yağlı kağıt serili bir tepsiye alın. Kaşık yardımıyla yuvarlayarak topların her tarafının patlamış pirince bulanmasını sağlayın...
Pirinci yıkayın ve süzün. 600 ml su ve yarım çay kaşığı tuz ile birlikte orta boy bir sos tenceresine alıp kaynamaya koyun. Kaynama noktasına gelince ateşi kısın ve üstü kapalı olarak pirinçler yumuşayıp suyunu çekene kadar yaklaşık 10-12 dakika pişirin. Ateşten alıp üstü kapalı olarak 5 dakika dinlendirdikten sonra pirinci geniş bir tabağa yayarak 5 dakika daha dinlendirin.Pirinçleri buzlar, süt, şeker ve bir tutam tuzla birlikte blenderden geçirin. Frappe'nizi 4 servis bardağına paylaştırıp üzerine ta...
Fırını önceden 180°C`de ısıtın. 20 cm`lik yuvarlak bir kek kalıbının içini yağlayın. Kadayıfı bir kapta erimiş İçim Tereyağı ile birlikte parmak uçlarınızla karıştırın, daha sonra kalıbın tabanına bastırarak yerleştirin. Fırına atıp altın rengi alana kadar, 8-10 dakika pişirin.Şerbet malzemelerini orta ateşteki tencereye koyun, daha sonra altını açıp şekerin çözülmesi için karıştırarak kaynatın. 1 dakika süre ile kaynadıktan sonra kadayıfın üzerine dökün ve soğumaya bırakın. Tarçın çubuğunu için...
Bisküvileri rondodan geçirin ve un haline getirin. Bir cezvede İçim Tereyağını eritin. Tereyağını, balı ve rondodan geçirdiğiniz cevizleri un haline getirdiğiniz bisküviye aktarın ve karıştırın. Karışımı kullanacağınız yuvarlak kabın içine iyice bastırarak yayın ve buzdolabında yarım saat kadar bekletin. Limonlu jöle tozunu bir kaseye döküp, üzerine 1 su bardağı sıcak su ekleyin ve iyice karıştırın ve ardından 1 su bardağı soğuk su koyun ve mikserde karıştırın. Bir kasede toz krem şanti, ½ limon s...
Yumurta, un ve bir tutam tuzu tel çırpıcı ile iyice karıştırın. İçim Sütü yavaşça ilave ederek karışımı çırpmayı sürdürün. Pürüzsüz bir karışım elde edene kadar çırpmaya devam edin. Yapışmaz tabanlı bir tavayı ısıtın. Hazırladığınız karışımdan bir kepçe alıp tavaya dökün ve iyice yayılmasını sağlayın. Kenarları kızarmaya başlayınca diğer tarafını spatula yardımıyla çevirin. Aynı işlemi tüm malzeme bitene kadar tekrarlayın. İçim Taze Peyniri balla karıştırın. Bademleri iri parçacıklı kalacak şe...
Tart hamuru için verilen tüm malzemeleri pürüzsüz bir kıvama gelene kadar karıştırın ve yoğurun. Elde ettiğiniz hamuru streç filme sarın, buzdolabında yarım saat dinlendirin. Dinlenen hamuru 25 cm'lik bir daire şeklinde açıp yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirin ve üzerine birkaç kez çatal batırarak delikler açın. 180 derecede fırına vererek 18 dakika pişirin. Çikolata kremasını hazırlamak için bir tencerede İçim Sütü ısıtıp içine İçim Şef Krema ile karıştırın. 50 gr toz şeker, kahve çekirdekleri...
İrmik ve vanilini bir tencereye koyun. Üzerine sütü ilave edip tel çırpıcı yardımı ile iyice karıştırın. Karışımı kısık ateşte karıştırarak muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin. İrmik tatlınızı ıslatılmış bir cam tepsiye yayıp oda sıcaklığında soğumaya bırakın. Daha sonra buzdolabına kaldırıp bir gece bekletin. Porsiyonlara böldüğünüz tatlınızı üzerine tarçın ve ceviz serpiştirerek servis edin....
İçim Tereyağını yapışmaz tavada eritin içine havuçları ilave edin. Havuçlar yumuşayana kadar pişirin. Ocaktan almadan iki dakika kadar önce şeker ilave edin vanilin de ekleyerek devamlı karıştırın. Ocaktan alın ve serinlemeye bırakın. Pötibör bisküvilerle Antep fıstıkları rondoda ezin. Havuçlu karışım biraz soğuyunca içine bisküvili fındıklı karışımı ekleyip iyice karıştırın. Elde ettiğiniz karışımdan ufak parçalar koparıp top şeklinde yuvarladıktan sonra Hindistan cevizine bulayın. Ilık veya soğuk ...
Beyaz çikolatayı İçim Tereyağı ve İçim Süt ile birlikte bir ss tenceresinde ocağa alın. Yumuşak bir karışım elde edene kadar ısıtın. Ocaktan alıp ılınması için birkaç dakika bekletin. Karışımı bir kaseye alın ve içine yumurta sarısı ekleyerek kuvvetlice çırpın. İçim Şef Kremayı mikserde çırparak kabartın. Beyaz çikolatalı karışımı kremaya ekleyip çırpmayı sürdürün. Lime suyu, lime kabuğu rendesi ve İçim Labne Peyniri de ekleyip karıştırın. İçim Şef Kremayı buzdolabına alarak bir saat soğutun.T...
Yumurta, pudra şekeri, tuz ve limon suyunu 3-4 dakika tel çırpıcı ile karıştırın. İçim Şef Kremayı karıştırmayı sürdürerek ilave edin. Karışımı benmari usulü 10-15 dakika boyunca sürekli karıştırarak yoğunlaştırın. İçim Şef Krema koyulaşınca karışımı sıcak suyun üzerinden alın. Birkaç dakika dinlendirin. Streç filmle kapatıp buzdolabında en az 8 saat beklemeye bırakın. Kek ve muffin yaparken ya da kurabiyelerin üzerinde kullanabilirsiniz....
Portakal suyunu şekerle birlikte geniş bir tencereye alarak kaynatın. Patates nişastasını ilave edin. Kıvam alana kadar karıştırın ve ocaktan alın. İçine portakal dilimleri ve portakal kabuğu rendesini ilave ederek karıştırın. İçim Şef Kremayı iyice çırpın ve kabarmasını sağlayın. İçine İçim Yoğurt, vanilya özütü ve İçim Labne Peyniri ekleyin. 6 servis kabının yarısını bu krema karışımı ile doldurun. Portakal peltesini kremanın üzerine paylaştırın. ...
İçim Tereyağı'nı tencerede eritin. İrmiği ve çam fıstıklarını ilave edin. Kısık ateşte, renkleri dönene kadar yaklaşık 40 dakika kavurun. Geniş bir kapta, 125 ml şeker ve vanilyaya, İçim Süt ve su ilave edin. Şekerler eriyene kadar karıştırın. İrmikler ve fıstıklar kavrulunca karışımı irmiğin üzerine yavaş yavaş yedirerek dökün. Kaynayıncaya kadar karıştırmaya devam edin. Kabarcıklar çıkmaya başladığında kapağını kapatın ve suyunu iyice çekmesi için bir iki dakika kadar pişirmeye devam ettikt...
İçim Tereyağını eritin. Düz bir zemine 1 kat yufka serin. Üzerini İçim Tereyağı ile fırçalayın. 100 gr Antep fıstığı serpin. İkinci yufkayı ilk katın üzerine koyun ve tekrar yağlayın. Üzerine 100 gr daha Antep fıstığı serpin. Bir kat daha yufkayla üzerini kapayın ve yeniden 100 gr Antep fıstığı serpin. Yufka katlarını rulo şeklinde sıkı sıkı sarın. Keskin bir bıçakla 5'er cm'lik dilimlere ayırın. Aynı işlemi diğer 3 yufka için de sırasıyla uygulayın. Önceden yağladığınız fırın kabına dilimleri...
Kuru mayayı 1 çay kaşığı şeker ve 50 gr süt ile bir kenarda 5 dakika bekletin. Genişçe bir kabın içine önce 500 gr elenmiş unu yerleştirin. Ortasına 3 adet çırpılmış yumurta sarısını, süzme beyaz peyniri, hazırlanmış maya karışımını ve pudra şekerini ekleyin. Tereyağını eritip kalan sütü de içine ilave edin.Hamuru karıştırırken süt ile birlikte harmanlayın. Kalan unu da mahlep ve sakız ile birlikte karıştırıp hamura ekleyin. 25 cm genişliğinde kek kalıbını yağlayın. Hazırladığınız çörek hamurunu içine yer...
Bütün malzemeleri genişçe bir kabın içinde hamur haline getirin.Mutfak tezgahı üzerinde 30 cm kalınlığında açarak bisküvi kalıbıyla dilediğiniz şekillerde kesin. Fırın tepsisinin üzerine fırın kağıdı yerleştirin. Kurabiyeleri üzerine dizin. 175 derece ısıtılmış fırında 25 dakika pişirin...
Süt, su, vanilya ve şekeri kaynatın. Tavada hafifçe irmik ve tereyağını da fıstıkla birlikte yaklaşık 15 dakika kadar kavurun. Pembeleşen fıstıkları ve rendelenmiş süzme beyaz peynirini sütlü karışımın içine ekleyin. Tencerenin kapağını kapatın ve 5 dakika sonra ateşten alın. Yaklaşık 30 dakika kadar tencerenin arasına bir havlu kağıdı koyarak dinlenmeye bırakın. Arzu ederseniz tarçın serperek servis yapabilirsiniz....
Yulaflı bisküvi, tereyağı, ılık su ve tarçın karışımından elde ettiğiniz harcı kenarı açılan 20 cm'lik kek kabının altına sıkıca bastırarak yerleştirin. Kalıbı 5 dakika buzdolabında bekletin. Bu esnada yumurta aklarını şekerle iyice çırparak kar haline getirin. Geniş çukur bir kabın içinde süzme beyaz peynir, labne, yoğurt ve üç yumurta sarısını karıştırın. İçine bir adet limon rendesi ilave edin. Kar haline getirmiş olduğumuz yumurta aklarını, 2 çorba kaşığı unu, kabartma tozunu ve vanilyayı ekleyerek yu...
Yumurtaların beyazlarını ve sarılarını birbirinden ayırın. Şekerle birlikte yumurta beyazını iyice kar haline getirin. Çikolatayı krema ve tereyağı ile birlikte eritin. Daha sonra yumurta sarılarını ekleyin. Un, kabartma tozu, süzme beyaz peynir, çırpılmış yumurta akı şeker karışımını ve bademleri de ilave edin. Bu karışımı yağlanmış 25 cm'lik fırın kabında 170 derece ısıtılmış fırında 40 dakika pişirin. Kek piştikten sonra üzerine soğuk sütü dökün....
Önce şekeri suyla birlikte kaynatarak şerbeti hazırlayın. Kaynamaya başladığında ocağın altını en kısığa getirin ve 5 dakika daha bu şekilde pişirdikten sonra ocaktan alın. Serinlemesi için bekletin. İçim Taze Peyniri bir kaba alın. Üzerine biraz sıcak su dökün ve 1 dakika bekleyin. Sudan çıkardığınız peynirleri iyice ezin. Yumurta sarılarını içine ilave edip yoğurt kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Unu ekleyin ve karıştırmaya devam edin. Elinizle hamuru yoğurun ve kıvam almasını sağlayın. Ayç...
İçim Taze Peyniri bir kaba koyun üzerine sıcak su dökerek 3 dakika bekletin. Sudan alın ve rendeleyin. Bir su bardağı kadar kenara ayırın. Kalan peynirleri tavaya alarak orta ateşte kavurmaya başlayın. Yumurta sarılarını, vanilyayı ekleyip hızlıca karıştırın. İrmiği ilave edin ve karıştırarak kavurmaya devam edin. Kalan peyniri, 30 gr Antep fıstığını ve şekeri ilave edin. Şeker tamamen eriyene kadar karıştırmaya devam edin. Helvayı ocaktan alın. İçim Tereyağı ile yağlanmış fırın kabına yayın. ...
İncirleri yıkayın ve kurulayın. Çok küçük parçalar halinde doğrayın. Tencereye koyun, üzerine 2 su bardağı su koyarak ağır ateşte kaynatın. Başka bir tencerede un, İçim Süt ve şekeri karıştırarak pişirin. Pişmesine yakın vanilyayı da ekleyin. Pişen muhallebiye, haşladığımız incirleri suyuyla beraber ekleyin. 6 dakika daha incirlerle karıştırmaya devam ederek pişirin. Ocaktan alın biraz bekletip serinlettikten sonra kaselere pay edin. Ceviz ve kuru incirlerle süsleyin....
Geniş bir tencerede İçim Rahat Laktozsuz Sütü toz şekerle birlikte karıştırarak kaynatın. Ocaktan alın ve serinlemesi için 15 dakika bekleyin. Geniş bir borcama bir sıra güllaç yaprağını koyun. Üzerine kaynattığınız şekerli İçim Rahat Laktozsuz Sütten 1 kepçe kadar gezdirin. Kabaca doğradığınız cevizleri üzerine serpin ve bir diğer yaprak katını koyun. Aynı işlemleri yaprakları bitirene kadar tekrarlayın. Buzdolabında 2 saat kadar beklettikten sonra dilimleyerek servis edin. Üzerini tercihe bağlı ceviz ve...
Pirinçleri bol suda yıkayıp süzün. Geniş bir tencereye alın ve üzerine su ekleyin. Pirinçler yumuşayana kadar pişirin. Pirinç ununu İçim Süt içinde iyice ezin. Karışımı tencereye azar azar ilave edip karıştırın. Son olarak şekeri ekleyin ve karıştırmaya devam edin. Karışımı minik güveç kaplarına paylaştırın. Kapları fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında sütlaçları üzerleri kızarana kadar pişirin. Tercihe bağlı ılık veya soğuk olarak servis edin....
Yumurta akını bir tutam tuzla birlikte mikserde çırpın. Köpürmeye başlayınca içine azar azar pudra şekerini ilave edin. Şeker tamamen eriyene kadar çırpmaya devam edin. Mısır ununu ilave edin ve koyulaşana kadar iyice karıştırın. Elma sirkesi ilave edin ve biraz daha çırparak mereng elde edin. Yağlı kağıt üzerine merengi daire biçimli bir tepe şeklinde yayın. Ortasında genişçe bir oyuk oluşturun. Fırını 150 derecede önceden ısıtın. Pişirme sırasında ısıyı 130 dereceye getirin. 1 saat 40 dakika kadar mer...
İçim Yoğurdu pudra şekeri ile birlikte çırpın. Bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Üzerine kakao ve İçim Tereyağı ekleyerek eriyene kadar ocakta karıştırın. Karışımı pürüzsüz hale getirin. Servis bardaklarına yoğurt karışımından biraz koyduktan sonra çikolatalı sosu dökün, cevizleri serpin. Tekrar yoğurtla tamamlayın ve birkaç damla daha çikolata sosu dökün. Üzerini cevizle süsleyerek servis edin....
Fırını 150 derecede önceden ısıtın. Bir fırın tepsisinin içine pişirme kağıdı serin, kağıdın üzerini İçim Tereyağıyla yağlayın. Orta boy bir tencerede 25 gr şeker ve 30 ml suyu karıştırarak, şekerleri eritene kadar pişirin. Şeker tamamen eridikten sonra elde ettiğiniz sostan bir çorba kaşığı kadarını sonra kullanmak üzere ayırın. Tencerenin içine file bademleri ekleyin ve iyice karıştırın. Sosu fırın tepsisinin üzerine eşit şekilde yayın. Yaklaşık 12 dakika fırına verin. Fırından çıkarıp bir miktar ...
Pişirme kabına yağlı kağıt yerleştirin ve İçim Tereyağı ile yağlayın. Sos tenceresinde İçim Kremayı İçim Tereyağı'nın yarısı ile birlikte ısıtın. Vanilya özünü ve deniz tuzunu da ekleyerek kaynama noktasına getirin. Kapağını kapatıp ocaktan alın ve bir süre bekletin. Bir başka sos tenceresinde bal ve şekeri ısıtın. Karamel rengini aldıklarında İçim Tereyağının kalanını da ekleyin. İçim Tereyağı erimeye başladığında, yavaşça krema karışımını ilave edin. Karıştırmaya devam edin...
İncirleri kabuklarıyla birlikte iyice yıkayın. Her bir incirin üzerine artı şeklinde derin kesikler açın. Dört ayrı parçaya ayrılmalarını sağlayın ama parçaları tamamen keserek ayırmadan inciri bütün bırakın. İncirlerin içini İçim Labne Peynirini bölüştürerek iyice doldurun. 200 derece fırında 12 dakika yumuşayana kadar pişirin. Bir sos tenceresinde balı ısıtın. İncirleri fırından alıp bir tabağa aktarın, üzerlerine ılık bal dökün. Bolca file badem ve narla süsleyerek servis edin. ...
Tel kadayıfı 2 eşit miktarda bölün. Tereyağını iyice erittikten sonra yağın yarısını kadayıfın yarısı ile eşleştirin ve elinizle tel kadayıfları karıştırın. Daha sonra 25 cm çapında bir yapışmaz tavaya bu karışımı sıkıca bastırarak yerleştirin ve arasına labne &süzme beyaz peynir harcını yerleştirin. Kadayıfın diğer yarısını da yine tereyağı ile iyice karıştırıp harmanladıktan sonra peynirli harcın bütün üstünü örtecek şekilde sıkıca kapatın. Kısık ateşte her tarafı kızarana kadar yaklaşık 10 dakika çevir...
Şerbet soğuk kullanılacağından ilk olarak 5 su bardağı suya, 5 su bardağı şekeri ilave edin ve şerbeti hazırlamak için ocağa alın. Şerbet kıvam almaya başlayınca limon suyunu da ekleyin ve bir iki taşım daha kaynattıktan sonra ocaktan alın ve serinlemeye bırakın.Daha sonra kullanacağınız tepsiyi İçim Tereyağı ile yağlayın. Ardından baklavalık yufkanın 2 adedini üst üste tepsiye serin ve üzerine toz antep fıstıklarını serpin. Yufkalar bitene kadar bir kat toz antep fısığı bir kat yufka olacak şekil...
Öncelikle 2,5 su bardağı suyu ve 2,5 su bardağı şekeri tencereye alın ve kaynadıktan sonra limon suyunu ilave edin. Bir iki taşım daha kaynattıktan sonra ocaktan alın ve serinlemeye bırakın. Daha sonra oda sıcaklığındaki margarinin tamamını 3 su bardağı un ile iyice harmanlayın. Daha sonra tüm hamur malzemelerini ekleyin ve kıvam alıncaya kadar yoğurun. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ve parçaları rendenin büyük delikli tarafında elinizle bastırarak avuç içi büyüklüğünde açın. Hamurun içine 1...
Öncelikle 3 su bardağı suyu ve 3 su bardağı şekeri tencereye alın ve kaynadıktan sonra limon suyunu ilave edin. Bir iki taşım daha kaynattıktan sonra ocaktan alın ve serinlemeye bırakın. Kek için önce yumurta ve şekeri iyice karıştırın ve daha sonra diğer kek malzemelerini de ilave ederek karıştırmaya devam edin. Kek kıvamını alan hamuru yağladığınız fırın kabına alın ve 175 derecede üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Pişen revani kekini fırından alın ve dilimleyin. Dilimlediğiniz kekin üzerine soğuk şe...
Makaron yapımında ölçülere uymak ve hassas tartı kullanmak, makaronunuzun tutması için esastır. Badem ununun tamamını pudra şekeri ile karıştırıp mutfak robotundan geçirerek iyice öğütün. Öğüttüğünüz bu karışımı ayrı bir kabın içine elekten geçirerek toz halini almasını sağlayın.Ayrı bir cam kasede yumurta aklarını bir tutam tuz ile mikserle orta devirde iyice karıştırın. Köpürmeye başladıktan sonra 30 gr toz şekeri azar azar ekleyerek, krema kıvamına gelene dek karıştırın. Krema kıvamını alan yumurt...
Bir kapta yumurta aklarını şeker ile kar haline getirin ve bir kenara alın. Diğer bütün malzemeleri genişçe başka bir kabın içinde, el mikseri ile 5 dakika iyice çırpın. İçine, rendenin en ince tarafı ile rendelenmiş portakal kabuklarını ekleyin. Şekerli yumurta akını da ilave edin. Dikdörtgen kek kalıbının içini hafifçe yağlayın ve hazırlamış olduğumuz kek karışımını bu kalıba dökün. 175 derece ısıtılmış fırında 40 dakika pişirin. Fırından çıktıktan sonra 1 adet portakalın suyunu, bal ile karıştırıp reva...
Çikolata, İçim Tereyağı ve İçim Şef Krema'yı kısık ateşte eritin. Yumurta sarılarını bu sosa ekleyin. Ayrı bir kapta yumurta aklarını mikser yardımıyla iyice çırpın ve kar haline getirin. İçim Labne'yi ekleyin, karıştırın ve çikolatalı karışım ile birleştirin. Son olarak 1 çorba kaşığı un ve kestane parçacıklarını ilave ederek, 175 derece ısıtılmış fırında 15-17 dakika kadar pişirin. Fırından çıkardıktan sonra üzerine ganaj için verilen ve önceden bir sos kabında erittiğiniz malzemeleri ya...
Margarin, yumurta, şeker ve kabartma tozunu karıştırarak yumuşak bir hamur elde edin. Hamuru 30 dakika dinlendirin. Diğer tarafta tüm krema malzemelerini bir tencereye döküp muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Piştikten sonra bir kenara alıp soğumaya bırakın. Krema soğuduktan sonra İçim Labne Peynir ekleyip topak kalmayacak şekilde karıştırın. Tart kaplarını yağlayıp unlayın. Hamuru merdane yardımıyla orta kalınlıkta açın. Çay tabağı büyüklüğünde kesip kalıpların içine yerleştirin. (Fırına verm...
Hazır kek tabanlarından birini sütle ıslatın. Derince bir kabın içinde İçim Labne Peynir, İçim Şef Krema ve pudra şekerini mikser yardımıyla topak kalmayacak şekilde karıştırın. Islattığınız kekin üzerine bu karışımın yarısını boşaltıp yayın. İçim Şef Kremanın üzerine önceden doğradığınız çilekleri yerleştirin. Daha sonra üzerine diğer kek tabanını alın ve ıslatın. Üzerine kalan İçim Şef Kremayı boşaltıp iyice yayın. Üzerine önceden yıkadığınız çilekleri dilediğiniz şekilde yerleştirin. Son olarak nane yapraklarıyl...
Derince bir kapta İçim Yoğurt, yumurta ve şekeri mikserle çırpın. Üzerine irmik, un, vanilya ve kabartma tozunu ekleyerek çırpmaya devam edin. Borcam tepsiyi margarinle yağladıktan sonra, karışımı tepsiye dökün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin. Bir tencerede su ve şekeri 5 dakika kaynatın. Üstüne limon sıkın ve birkaç dakika daha kaynatın. Şerbeti bir köşede soğumaya bırakın. Fırından çıkardığınız tepsinin üzerine soğuk şerbeti dökün. Tatlının üstünü tepsiyle kapatıp şerbeti çekmesini b...
Taban için gerekli olan malzemeleri rondodan geçirin. Kek tabanını ve kenarlarını İçim Tereyağı ile yağlayın ve rondodan geçirdiğiniz hamuru kenarlara ve tabana yayın. Toz şeker, yumurta ve vanilyayı bir kapta mikser yardımıyla iyice çırpın. Daha sonra İçim Şef Krema ve unu ilave ederek çırpmaya devam edin. Son aşamada İçim Süzme Yoğurt ve İçim Labne Peynir'i ilave edip homojen bir karışım elde edin. Hazırladığınız karışımın içine incecik doğradığınız şeftalileri atın ve kaşık yardımıy...
Soyup, doğradığınız balkabaklarını tencereye alın ve üzerine şekeri dökün. Kapağını kapatarak kısık ateşte iyice pişirin. Pişen kabakları ocaktan alın, blenderdan geçirin ve bir kenara soğumaya bırakın. Hamuru için ise derin bir kaba un, şeker, yumurta ve İçim Tereyağı'nı alın. Mikser yardımı ile hamurunuz kıvam alana dek karıştırın. Tart kalıbınızı yağlayın ve hamurunuzu kenarlarını da kaplayacak şekilde yayın. Kapladıktan sonra bir çatal ile hamurun üzerinde delikler açın ve önceden ısıtılmış 180 derece...