Sofraların baş tacı İçim Beyaz Peynir, pastörize inek sütü, özenle seçilmiş peynir kültürü ve tuz kullanılarak üretilir. Geleneksel salamura yöntemiyle olgunlaştırılan bu peynir, kendine özgü orta sertlikteki yapısı ve dengeli tuz oranıyla lezzetli bir deneyim sunar.
İçim Beyaz Peynir, farklı ihtiyaçlara yönelik 500g, 900g ve 1000g ambalaj seçenekleriyle sunulur. Ürünün tazeliğini ve kalitesini korumak için +4°C’de buzdolabında muhafaza edilmelidir. Açıldıktan sonra peynirin kurumaması için kendi salamura suyu içinde veya hava almayacak şekilde kapalı bir kapta saklanması ve kısa sürede tüketilmesi önerilir. Tavsiye edilen tüketim tarihi ambalaj üzerinde belirtilmiştir.
İçim Beyaz Peynir, geniş kullanım yelpazesiyle mutfakta vazgeçilmeziniz olmaya adaydır:
Aydınlatma Metinleri - Bilgi Güvenliği Politikası - Bilgi Toplumu Hizmetleri - Kişisel Verileri Koruma Kanunu © 2024 İçim | Tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi tarafından yapılmıştır.
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap