İçim Pastörize Süt, taze sütlerin aynı gün içerisinde titizlikle pastörize edilmesiyle üretilir. Mikrofiltrasyon teknolojisi sayesinde zararlı bakterilerden arındırılır ve hiçbir katkı maddesi eklenmeden güvenle ambalajlanır.
Pastörizasyon, sütün belirli bir sıcaklıkta kısa bir süre ısıtılarak zararlı mikroorganizmalardan arındırılması işlemidir. Bu yöntem sayesinde süt, besin değerlerini büyük ölçüde koruyarak hijyenik ve güvenli bir şekilde tüketime sunulur.
Pastörize süt, üretiminden kısa süre sonra tüketilmesi gereken ve daha kısa raf ömrüne sahip bir üründür. Genellikle buzdolabında saklanır. UHT (Ultra High Temperature) süt ise daha yüksek sıcaklıklarda çok kısa süre ısıtılarak sterilize edilir ve bu sayede oda sıcaklığında dahi daha uzun raf ömrüne sahip olur. Besin değeri açısından her iki süt türü de benzer özellikler gösterir.
Buzdolabında muhafaza edilmelidir.
Ambalaj üzerinde belirtilen son tüketim tarihine kadar tüketilmelidir.
Aydınlatma Metinleri - Bilgi Güvenliği Politikası - Bilgi Toplumu Hizmetleri - Kişisel Verileri Koruma Kanunu © 2024 İçim | Tüm hakları saklıdır. Bu web sitesi tarafından yapılmıştır.
YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ
Yorum Yap